فایروال سخت افزاری فورتی نت

معرفی انواع فایروال سخت افزاری فورتی نت

فایروال برای حفاظت از امنیت شبکه بکار میرود. فایروال ها بطور کلی به دو گروه سخت افزاری و نرم افزاری دسته‌بندی میشوند. فایروال‌های سخت افزاری دارای هزینه بیشتری هستند اما در عوض قدرت بیشتری نیز دارند. علاوه بر این دارای سرعت بالاتر و مزایای بیشتری نیز می‌باشند.

امروز می‌خواهیم به بررسی سری های مختلف فایروال سخت افزاری برند فورتی نت بپردازیم.

تفاوت فورتی نت و فورتی گیت چیست؟

فورتی نت (Fortinet) شرکتی است که فایروال های فورتی گیت (FortiGate) را تولید می‌کند. در واقع فورتی گیت یکی از مدل‌های برند فورتی نت بشمار میرود. به همین دلیل برخی فایروال فورتی نت را فایروال فورتی گیت نیز می‌خوانند.

بررسی سری‌های مختلف فایروال فورتی نت

فایروال های سخت افزاری فورتی نت بسته به کارایی و قدرتشان، به سری‌های مختلف تقسیم بندی میشوند. مثلا محصولات سری E نسبت به سری D جدیدتر بوده و قوی تر عمل می‌کنند.

فایروال های سری E بدلیل داشتن پردازنده‌هایی به روزتر، بهتر می‌توانند اسکن AV و رمزگذاری SSL را انجام دهند. سری E آخرین نسل از پردازنده های محتوا را دارند که سرعت بالاتر و گزینه‌های رمزگذاری در دسترس بیشتری برای تخلیه سخت افزار را ارائه می‌کنند.

انواع فایروال فورتی گیت با توجه به حجم کاری و تعداد کاربران

فایروال فورتی گیت در دسته‌بندی های مختلف تولید و روانه بازار شده است تا سازمانها متناسب با حجم کاری و تعداد کاربرانی که دارند گزینه مناسب را خریداری کنند. باتوجه به این مورد فایروال‌های FortiGate در سه دسته کلی تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • فایروال فورتی گیت سری High End

فایروال‌های این رده توانایی برقراری حداکثر ۱۰ میلیون Session همزمان در ثانیه را دارند و بصورتی بهینه شده‌اند که مناسب سازمان‌های بزرگ، ISP ها و مراکز داده هستند. قوی ترین فایروال این دسته دارای ۳۲ گیگابیت تروپوت ssl inspection بوده و دارای پورت‌های فیبر نوری با سرعت ده و چهل گیگابیت می‌باشد. این سری بدلیل دارا بودن نسل جدید پردازنده‌های SPU ، توان عملیاتی بسیار بالایی داشته و از چندین درگاه پر سرعت برخوردار هستند. فایروال‌های سری High-end شامل مدل‌های سری ۴۰۰۰، ۳۰۰۰، ۲۰۰۰ و ۱۰۰۰ می‌باشند.

فایروال سخت افزاری فورتی نت سری 4000e

  • فایروال فورتی گیت سری Mid Range

فایروال میان رده فورتی گیت برای استفاده در سازمانهای متوسط تا بزرگ بهینه شده است. حداکثر ترافیک خروجی در فایروال‌های میان‌رده فورتی گیت، ۵۲ گیگابیت بر ثانیه است و امکان برقراری ماکزیمم ۱۱ میلیون Session همزمان در این فایروال‌ها وجود دارد. مدل‌های این رده شامل سری‌های ۹۰۰، ۸۰۰، ۶۰۰، ۵۰۰، ۴۰۰، ۳۰۰، ۲۰۰ و ۱۰۰ است.

فایروال سخت افزاری فورتی نت سری 500e

  • فایروال فورتی گیت سری Entry Level

فایروال‌های این دسته، که به SOHO (Small Office Home Office) نیز معروف‌اند برای سازمانهای کوچک با حداکثر تعداد 50 کاربر فعال مناسب است. این سری بدلیل مقرون بصرفه بوده و توان پردازشی نسبتا پایینی که دارند بسیار محبوب هستند. حداکثر ترافیک خروجی قابل پشتیبانی در محصولات این رده به ۱۰ گیگابیت بر ثانیه می‌رسد و امکان برقراری ۵/۱ میلیون Session  همزمان در آن‌ها وجود دارد. مدل‌های این رده شامل سری ۸۰، ۶۰، ۵۰، ۳۰ و FortiGate Rugged  است.

فایروال سخت افزاری فورتی نت سری 80e

فایروال نسل جدید فورتی گیت (Fortinet NGFW)

این فایروال‌ها که به فایروال نسل بعدی (Next Generation) نیز معروفند باعث افزایش امنیت شبکه می‌شوند. برخلاف فایروال سنتی که تنها به بررسی ترافیک شبکه می پرداخت، فایروال نسل جدید طبق قوانین تعریف شده توسط ادمین، پورت، پروتکل و ترافیک شبکه را بر اساس شرایط، بررسی و مسدود می‌کند. NGFW امکان کنترل ترافیک بر اساس نوع برنامه کاربردی، محتوا و کاربر را فراهم می‌­نماید.

این نوع فایروال‌ها مدیریت بسیار مناسبی بر روی امنیت و پهنای باند عبوری از خود داشته و بدلیل داشتن هوشمندی بالا، واکاوی داده‌های عبوری با دقت زیادی انجام می‌گیرد. معمولاً از NGFW در شبکه‌­های بزرگ و محیط‌­های Enterprise استفاده شده و نسبت به UTM از نقش‌­های امنیتی کمتری برخوردار است که از این رو بیشتر در مرکز داده کاربرد دارد.

فایروال نسل جدید فورتی گیت، یا همان Fortinet NGFW برای internal segmentation فضای ابری، دیتاسنتر، محیط فیزیکی و همچنین استفاده در محیط های تجاری کوچک و بزرگ و همچنین دسترسی از خارج سازمان، بهینه شده‌اند.

 

حتما بخوانید: راهنمای کامل برای خرید فایروال فورتی گیت

 

دلایل محبوبیت فایروال فورتی گیت

  • امکان استفاده برای کسب و کارهای کوچک تا سازمانهای بزرگ
  • پرطرفدارترین برند در دهه 2020
  • مجهز به قابلیت تشخیص و جلوگیری از نفوذ به شبکه
  • قابلیت کنترل دریافت و ارسال هرزنامه
  • پشتیبانی VoIP
  • امکان ارائه بصورت VM (ماشین مجازی)
  • ضد ویروس و ضد بدافزار
  • قابلیت روتینگ لایه ۲ و ۳
  • امنیت حداکثری و توان پردازشی بالا بدلیل وجود پردازنده‌های SPU و معماری ماژولار FortiOS
  • قابلیت رمزگشایی ارتباط TLS/SSL کاربران
  • استفاده از تکنولوژی نرم‌افزاری جدید FortiASIC برای کاهش مصرف انرژی و افزایش بازدهی
  • مناسب برای مراکز داده‌ای که نیازمند جداسازی شبکه‌های متعدد هستند

 

کلام آخر

سازمانها با خرید فایروال فورتی نت می‌توانند از مدیریت یکپارچه همراه با نظارت و کنترل فعالیت شبکه بهره ببرند. فایروال فورتی گیت با یکپارچه‌سازی قابلیت‌های مهم و کاهش تعداد ابزارهای موردنیاز برای حفظ امنیت، نه تنها هزینه‌های مربوط به پیاده‌سازی و مدیریت شبکه را کاهش می‌دهد، بلکه از پیچیدگی پیاده‌سازی و مدیریت شبکه نیز می‌کاهند.

ابتدا بهتر است نیاز سازمان خود را بشناسید و هنگام خرید فایروال فورتی نت به ویژگی‌های امنیتی آن مانند انواع ماژول‌ها دقت کنید. همچنین توجه کنید لایسنس آنلاین یا آفلاین فورتی گیت کدامیک نیاز شما را برآورده میکند؟ شرکت برسا قادر به تامین انواع فایروال فورتی نت و ارائه گارانتی در این زمینه می‌باشد. جهت مشاوره خرید فورتی نت مناسب کسب و کارتان با کارشناسان برسا تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *